Leerwerkplekken

Het bomenvak van de toekomst leer je in de praktijk alleen bij een organisatie met een toekomstgerichte en duurzame visie op boombeheer!

Wij zijn altijd op zoek naar organisaties die onze missie delen en samen met ons willen zorgen voor een gezonde instroom en toekomstgerichte ontwikkeling van onze vakkennis. Door een duurzame leerwerkplek ter beschikking te stellen aan een student van de BomenCampus bijvoorbeeld. Want waar kan een student beter het vak leren dan bij een organisatie die midden in het werkveld staat?

U kunt zich aanmelden om één of meerdere talenten een leerwerkplek te bieden. Dit betekent dat de studenten tijdens hun opleiding bij u aan de slag gaan om de fijne kneepjes van ons mooie bomenvak te leren. U investeert hiermee in jonge, nieuwe bomenvakmensen. Zij leren het vak van u én u leert van hen. Zij kijken immers met een frisse blik naar het vakgebied en naar uw organisatie.

 


 

Basis, zilver of goud

Stichting Aanwas & Ontwikkeling Boombeheer erkent aangesloten organisaties met het predicaat ‘Leerwerkplek Duurzaam Boombeheer’. Een mooie erkenning van uw bijdrage aan de toekomst van ons vakgebied.

 

Leerwerkplek BASIS
Organisaties die zich beschikbaar stellen als leerwerkplek voor de opleiding(en) van BomenCampus stromen direct in op dit niveau.

 

 

 

Leerwerkplek ZILVER
Wilt u een actieve bijdrage leveren aan de opleiding(en), dan ontvangt u het predicaat ZILVER. Denk hierbij aan het jaarlijks meedenken in het curriculum en het halfjaarlijks toetsen van het programma aan de beroepspraktijk. 

 

 

Leerwerkplek GOUD
U bent GOUD waard als u uw betrokkenheid bij het opleiden van toekomstige boomexperts nog verder uitbreidt! Naast het jaarlijks meedenken in het curriculum en de halfjaarlijkse toetsing, speelt uw organisatie een actieve rol in het samenstellen van het lesmateriaal of verzorgt uw organisatie zelf onderdelen. 

 

Ook leerwerkplek worden?

Samen met u werken wij aan de boomexperts van de toekomst. Heeft u interesse om uw organisatie beschikbaar te stellen als leerwerkplek voor de studenten van de BomenCampus? Sluit u dan bij ons aan en wij erkennen u met het predicaat ‘Leerwerkplek Duurzaam Boombeheer’.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan graag met u in gesprek!